U bevindt zich hier: Patient  >  Welkom

Welkom in Inkendaal

Revalideren is opnieuw leren en samenwerken met een team van deskundigen dat u zal begeleiden in uw revalidatietraject. In samenspraak en in overleg met collega’s zorgen wij stapsgewijs voor een correcte medische opvolging en behandeling. De revalidatie is erop gericht om opnieuw een maximale zelfstandigheid te bereiken door persoonlijke revalidatiedoelen op te stellen in combinatie met een specifiek behandelplan.

Inkendaal telt ook heel wat jonge patiëntjes waarvoor wij over een eigen Partiële Daghospitalisatie met 60 plaatsen beschikken met geïntegreerde ziekenhuisschool Type 5. Voor elk kind werken wij een individueel programma uit dat medische behandeling, verpleegzorg, revalidatie en onderwijs integreert.

"Opgenomen worden in een gespecialiseerd revalidatieziekenhuis is geen alledaags gebeuren. Dat u naar Inkendaal werd verwezen, duidt erop dat uw verwijzende arts ervan overtuigd is dat u nood heeft aan intensieve multidisciplinaire revalidatie.

Ons team medewerkers tracht een brug te slaan tussen uw opname in het algemeen ziekenhuis en uw thuissituatie. Vanuit zijn of haar eigen vakgebied en expertise zal elke medewerker uw verblijf zo efficiënt en aangenaam mogelijk laten verlopen met als doel u te begeleiden naar een zo hoog mogelijke graad van zelfredzaamheid.

Namens het ziekenhuisteam willen wij u alvast bedanken voor het vertrouwen dat u in ons stelt, en wensen wij u een goede revalidatie en aangenaam verblijf toe."

 

Namens de directie

Sofie Blancquaert, algemeen directeur