U bevindt zich hier: Bezoeker  >  Uw bezoek plannen

Uw bezoek plannen

Bezoekuren

Bezoekers zijn dagelijks welkom:

  • Op weekdagen tussen 15u en 19u
  • In het weekend en op feestdagen tussen 14u en 19u

In de patio en buiten gelden geen beperkingen op vlak van bezoekersaantallen.

In de patiëntenkamers geldt onderstaande regeling:

  • Eenpersoonskamer: geen beperking van aantal bezoekers
  • Twee- of meerpersoonskamer: maximum 2 bezoekers per revalidant

Uitzondering

  • Op een twee- of meerpersoonskamer kan een tijdelijke uitzondering gevraagd worden op het bezoekersaantal als de revalidant zich niet kan verplaatsen naar de patio

Om de rust te bewaken en de verzorging van de revalidanten zo optimaal mogelijk te laten verlopen, vragen wij u de bezoekregeling van het ziekenhuis te respecteren. Bezoek ontvangen van familie en kennissen is zeer belangrijk voor de patiënt maar kan ook zeer vermoeiend zijn. Mogen wij u ook vragen om het recht op de privacy van andere patiënten te respecteren.

Gelieve ermee rekening te houden dat de therapieën van elke revalidant belangrijk zijn en dat het kan gebeuren dat er tijdens de bezoekuren (niet na 17u) therapieën en/of onderzoeken voorzien zijn. Deze hebben voorrang op het bezoek en wij vragen u om daar begrip voor te hebben. Wilt u zekerheid over het feit dat de patiënt tijdens uw bezoek niet wordt weggeroepen, informeer u dan op de verpleegeenheid of bij de hoofdtherapeut.

Cafetaria

De cafetaria van ons ziekenhuis bevindt zich op het gelijkvloers en is dagelijks open van 12u tot 19u, mits zelfbediening. Buiten deze uren is er koffie, frisdrank en snoep verkrijgbaar aan de automaten die zich bevinden in de cafetaria.

Dit is geen publieke drankgelegenheid, maar maakt deel uit van de ziekenhuisdiensten. Mogen wij dan ook vragen om overmatig alcoholgebruik te vermijden.

Revalidatiepark

Een prachtig domein met mooie natuur, wandelpaden en een vijver is de ideale plaats om tijdens de mooie dagen te genieten, samen met de revalidant.

Ons revalidatiepark wordt in de toekomst ook de  groene plek bij uitstek waar onze revalidanten, oud en jong, kunnen oefenen en spelen. Zo leren ze zich buiten zelfstandig te beredderen door zich te voet, met hun krukken of in hun rolstoel te verplaatsen. Het park opent de toegang tot de buitenwereld voor onze revalidanten. De speeltoestellen op maat van de kinderen bieden de mogelijkheid voor elk kind met een beperking om naar hartenlust te spelen.

Lees meer over ons revalidatiepark
Ons ziekenhuis is een rookvrij ziekenhuis

Roken kan enkel op een beperkt aantal locaties, dit geldt zowel voor onze revalidanten, als voor bezoekers en medewerkers.