U bevindt zich hier: Patient  >  Financiële informatie  >  Hospitalisatieverzekering

Hospitalisatieverzekering

Indien u beschikt over een hospitalisatieverzekering, informeer u steeds op voorhand over de eventuele tussenkomst van uw verzekering in de kosten van opname voor uw verblijf in ons revalidatieziekenhuis Inkendaal. De inhoud van de polis verschilt namelijk van maatschappij tot maatschappij. Vermeld zeker het erkenningsnummer van Inkendaal 710 499 26 999.

Hebt u een verzekeringskaart (systeem DKV, Medi-Assitance of Medi-Link), dan regelt Inkendaal de factuur van uw opname rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij en wordt er ook geen voorschot gevraagd. U ontvangt van het ziekenhuis dan geen facturen indien uw opname door de verzekeringsmaatschappij werd goedgekeurd.

Bij opname gelieve de nodige gegevens (medicard, polisnummer, goedkeuringsformulier, attesten voor de arts, enz.) op het moment van inschrijving mee te brengen.

Opgelet!

Inkendaal beschikt niet over een kiosk om uw Assurcard te lezen (Ethias, KBC, enz.). De factuur wordt dan in eerste instantie naar de patiënt gestuurd (u betaalt ook aan het ziekenhuis), waarna u de factuur kan doorsturen naar uw verzekeraar voor verdere afhandeling.

Bekijk onze folder Hospitalisatieverzekering