U bevindt zich hier: Nieuws  >  G-sportdag Inkendaal op 19 september 2019: schrijf je in voor 30 augustus!

G-sportdag Inkendaal op 19 september 2019: schrijf je in voor 30 augustus!

13 jun 2019
Info G-sportdag in Inkendaal

Ben jij (ex-)revalidant? Doe mee met onze sportdag!

Sporten en bewegen is voor veel mensen een deel van de vrijetijdsbesteding. Regelmatige sportbeoefening is goed zowel voor de conditie als voor de gezondheid, maar evenzeer voor het leggen van sociale contacten.  Als revalidatieziekenhuis willen we een brug bouwen tussen revalidatie en het terug instappen in de samenleving op het vlak van sport en beweging. We doen dat onder andere door de organisatie van de G-sportdag, van sportinitiaties en door persoonlijke begeleiding.

Inkendaal doet dit niet alleen, maar kan rekenen op samenwerking met en ondersteuning van sportclubs en -organisaties, Sport Vlaanderen, de VGC en de gemeente Sint-Pieters-Leeuw.

We hopen onze revalidanten zo in contact te brengen met sportclubs -en organisaties en hen duurzaam te laten sporten en bewegen.

Een beperking mag participatie niet in de weg staan! Wil jij als (ex-)revalidant komen proeven van verschillende sporten zoals G-dans, powerchair hockey, boccia en zoveel meer? Schrijf je dan zeker in voor onze G-sportdag op 19 september 2019.

We vragen graag dat iedereen tijd voorziet om zich te registreren aan de onthaalstand vóór de start van de initiaties.

Bekijk alle informatie over de G-sportdag 2019 in Inkendaal
Schrijf je in voor G-sportdag 2019 in Inkendaal
Download de brochure

Alle informatie over onze G-sportdag 2019 staat netjes samengevat in deze brochure.