U bevindt zich hier: Contact  >  Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Liggingsplan

Revalidatieziekenhuis Inkendaal is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, in de gemeente Vlezenbeek, een van de vijf deelgemeenten van Sint-Pieters-Leeuw in Vlaams-Brabant.

Plan uw route met Google Maps

Om uw route te plannen kan u Google Maps gebruiken. Google Maps opent in een nieuw venster; vul in vakje A uw eigen adres in en klik op routebeschrijving. Klik rechts op de kaart om deze af te drukken.

Raadpleeg hier de plattegrond van Inkendaal
Met de wagen
  • R0 (ring rond Brussel) afrit 15 richting Lennik, Ziekenhuis Erasmus
  • Eerste rotonde (CORA) rechtdoor
  • Tweede rotonde, 2de uitrit richting Vlezenbeek
  • Rechtdoor aan de rotonde in Vlezenbeek
  • Revalidatieziekenhuis Inkendaal ligt 1 km verder aan de linkerzijde
Openbaar vervoer

Kom je vanuit Brussel?

Lijn R42 verbindt Brussel Zuid, Vlezenbeek, Lennik en Leerbeek. De bus rijdt daarbij ook door Gooik, Sint-Kwintens-Lennik, Sint-Martens-Lennik, Gaasbeek, Anderlecht Erasmus. De bus stopt aan halte Revalidatieziekenhuis Inkendaal. In de daluren op weekdagen is er nu om het kwartier een bus.

MIVB: Metrostation Erasmus ziekenhuis bevindt zich op 3 km van Revalidatieziekenhuis Inkendaal.

Indirecte verbinding met de metro: Herrmann-Debroux - Erasmus met overstap op bus R42 (De Lijn) tot halte Ziekenhuis Inkendaal.

 

Kom je vanuit Alsemberg, Beersel of Lot?

Lijn 52 verbindt Vlezenbeek met Lot, Beersel en Alsemberg (Sint-Genesius-Rode). De bus stopt aan halte Revalidatieziekenhuis Inkendaal. Op week- en zaterdagen is er elk uur een bus, in de spits op schooldagen is er een extra rit.

 

Kom je vanuit Ninove?

Buslijnen R53 en 62 brengen je vanuit Ninove naar Leerbeek. Daar stap je over op lijn R42, deze brengt je op weekdagen om het kwartier naar bushalte Revalidatieziekenhuis Inkendaal.

 

Kom je vanuit Halle?

Neem bus R54 naar Beersel en stap daar over op lijn 52 (met halte Revalidatieziekenhuis Inkendaal). Bus 810 brengt je van Halle naar Lot, waar je eveneens op bus 52 kan overstappen. Bus R70 brengt je vanuit Halle naar Sint-Pieters-Leeuw en laat je ook toe op bus 52 over te stappen. Met buslijn R55 kan je in Alsemberg op lijn 52 overstappen. Bus R53, tenslotte, rijdt ofwel naar Alsemberg, waar je kan overstappen op lijn 52, ofwel naar Leerbeek, waar je kan overstappen op lijn R42 (eveneens met halte Revalidatieziekenhuis Inkendaal).