U bevindt zich hier: Contact  >  Wegwijs in en rond Inkendaal

Wegwijs in en rond Inkendaal

Omgeving

Revalidatieziekenhuis Inkendaal is een ziekenhuis in een uniek kader, een parkomgeving, in de gemeente Vlezenbeek. We beschikken over verschillende parkings waar u gratis kan parkeren. We heten u van harte welkom in Inkendaal en maken u graag wegwijs in en rond Inkendaal.

Plattegrondsplan
Bekijk het plattegrondsplan van Inkendaal
Parking

Revalidatieziekenhuis Inkendaal heeft verschillende gratis parkings ter beschikking voor patiënten en bezoekers. De parking is 24u/24u vrij toegankelijk via een centrale ingang aan het rond punt en via de Inkendaalstraat. Voor bezoekers is de parking toegankelijk van 14u00 tot 20u00.

Omdat wij de veiligheid op onze terreinen maximaal willen garanderen, vragen wij de bezoekers rekening te houden met de signalisatie m.b.t. het parkeren, en enkel op toegelaten plaatsen te parkeren.

Dient u personen met een beperking af te zetten dan kan u even gebruik maken van de parkeerplaatsen aan de ingang om u daarna op een andere plaats te parkeren.

Laadpalen voor elektrische wagens

We beschikken op de parking over twee laadpalen voor elektrische wagens. U vindt ze, komende van het kasteel, op de eerste vier parkeerplaatsen rechts naast de vijver.

De plaatsen zijn enkel bestemd voor personen die hun wagen willen opladen. Eens volgeladen, verlaat u de parkeerplaats. 

Type laadpaal

Het gaat om twee gewone (geen snel-laders!) duo-laadpalen van 22 kWh, elk met twee laadpunten. De laders hebben een slimme controler waardoor optimale stroomverdeling tussen de laadstations mogelijk is. De meeste wagens kunnen echter maar aan 11kWh laden.

Voor een hybride wagen zal het 1 à 2 uur duren om volledig vol te laden. Voor een full electric wagen met een batterij van +/- 90kWh, zal het ong. 8 uur duren of ong. 4 uur als ze aan 22Kwh laden.
 

Betalingsvoorwaarden en tarieven

Laden aan het laadstation is betalend. U kan er terecht met alle kaarten van open netwerken (bv. Optimale, Eflux, Greenflux, LMS …).

U houdt de kaart voor het laadstation tot het rode lampje groen wordt, pas dan kan u de stekker in de laadpaal steken.