U bevindt zich hier: Contact  >  Contacteer ons

Onze gegevens

Revalidatieziekenhuis Inkendaal
Koninklijke Instelling vzw
Inkendaalstraat 1
1602 Vlezenbeek
(Sint-Pieters-Leeuw)

E info@inkendaal.be

T +32 (0)2 531 51 11
F +32 (0)2 532 23 66
Ondernemingsnummer BE 0410 392 647

Pers en Inkendaal

Bent u journalist en heeft u vragen over onze werking of over onze revalidatietrajecten? Dan kan u contact opnemen met onze communicatieverantwoordelijke Karolien Pennewaert op het nummer 02 531 51 26.  Zij legt intern de nodige contacten om uw vragen te beantwoorden.

Recent nieuws over het reilen en zeilen in Inkendaal vindt u in de nieuwsrubriek op onze website of op onze Facebookpagina. We versturen ook persberichten of nodigen de (lokale) media uit voor speciale gebeurtenissen in ons ziekenhuis. Wilt u onze persberichten en –uitnodigingen ook ontvangen? Stuur dan een mail naar tine.bigare@inkendaal.be. 

Opnames in Inkendaal

Geregeld ontvangen we vragen om foto’s of filmopnames te maken op ons domein of in onze gebouwen. Wilt u fotograferen, filmen of geluidsopnames maken in Inkendaal? Dan heeft u toestemming nodig van de directie. Op die manier willen de privacy van onze revalidanten en medewerkers zo goed mogelijk beschermen. Indien u plannen of vragen heeft, stuur dan een mail naar onze communicatieverantwoordelijke Karolien Pennewaert via karolien.pennewaert@inkendaal.be.

Contacteer ons