U bevindt zich hier: Nieuws  >  Congres '115 jaar buitengewone revalidatie' op 15 oktober 2024

Congres '115 jaar buitengewone revalidatie' op 15 oktober 2024

08 jul 2024

Dit jaar bestaat Inkendaal 115 jaar en dat laten we niet ongemerkt voorbijgaan. We nodigen jou en je collega-zorgprofessionals met een interesse in revalidatie van harte uit voor ons congres ‘115 jaar buitengewone revalidatie’ op 15 oktober 2024.

Klik hier door naar onze congrespagina.

We stellen je met gepaste trots het programma voor, dat mede mogelijk gemaakt werd door de enthousiaste medewerking van een flink aantal van onze medewerkers.

De voormiddag bestaat uit plenaire sessies; ’s middags is er naast de walking lunch tijd om de kwaliteitsbeurs te bezoeken; in de namiddag kan je drie workshops uit ons aanbod kiezen (deze keuze maak je tijdens je inschrijving).

Via deze link kan je je inschrijven voor ons congres en vind je alle details nog eens op een rijtje.

  • De plaatsen per workshop zijn beperkt, dus wacht niet te lang met je inschrijving als je alle keuze wil hebben.
  • Tot 22/09 geniet je nog van het voordelige early bird-tarief!
  • ! De betaalpagina voorziet opties via betaalkaart of factuur, maar we begrijpen dat het soms vanuit organisatorische redenen niet mogelijk om meteen of via een eigen betaalkaart af te rekenen. Geef ons een seintje via communicatie@inkendaal.be en we bekijken het samen. Ook met andere vragen kan je op dit e-mailadres terecht.

Heel graag tot dan! We kijken er alvast naar uit om jou te mogen verwelkomen! Het wordt een dag waarop we extra fier zijn op het buitengewone werk dat hier dagelijks door elke medewerker van Inkendaal verzet wordt.