U bevindt zich hier: Nieuws  >  Website ziekenhuisschool Inkendaal is live!

Website ziekenhuisschool Inkendaal is live!

17 apr 2024
Website ziekenhuisschool Inkendaal is live!

Jawel, het is zover: de website van ziekenhuisschool Inkendaal is live! Dit werd mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van onze sponsors Cera en Castaar Foundation.

Waarom er nood was aan een eigen website voor de school? De ziekenhuisschool breidde haar activiteiten en doelgroepen de laatste jaren uit en is actief op twee vestigingsplaatsen, nl. revalidatieziekenhuis Inkendaal en UZ Brussel. Bovendien is de werking vrij uniek, maar vinden scholen en ouders niet altijd de weg naar de geïntegreerde werking van het revalidatieonderwijs in Inkendaal. Het doel van de website is een breder publiek bereiken en het aanbod verduidelijken.

Daarnaast is er op de gloednieuwe website informatie te vinden over andere mogelijkheden die er zijn voor een kind dat langdurig niet naar school kan omwille van ziekte, revalidatie, psychische kwetsbaarheid… Naast ziekenhuisonderwijs bestaat er namelijk ook Bednet, tijdelijk onderwijs aan huis, School & Ziek zijn, enz. Deze informatie richt zich op scholen, ouders en mantelzorgers.

Benieuwd geworden? Klik hieronder door naar de website en neem een kijkje!

Klik hier door naar de website van ziekenhuisschool Inkendaal