U bevindt zich hier: Nieuws  >  Steun in tijden van corona

Steun in tijden van corona

30 apr 2020

De impact van het coronavirus is en blijft groot. We blijven leven in een vreemde wereld.

Ook voor ons ziekenhuis was het een intense periode.

We danken vandaag iedereen voor de vele aanmoedigingen en het dagelijks applaus, maar financiële steun blijft nodig want deze crisis kostte geld. Heel veel geld. Ook nu.

We willen dat onze medewerkers het beste van zichzelf blijven geven, ook in de volgende maanden. Extra financiële middelen zijn daarom zo welkom.

We willen dat alle warme en hoopgevende projecten voor onze revalidanten gerealiseerd worden. Samen dromen realiseren, het kan! Projecten zoals DierenThuis, de snoezelbadkamer of schuilstallen voor onze therapiepaarden willen we dolgraag afvinken. Nu liever dan later. En dat vraagt extra steun.

We willen dat ons ziekenhuis kan blijven beantwoorden aan een nieuwe maatschappelijke nood. Inkendaal startte recent met een werking voor post-COVID-19-patiënten die lange tijd op intensieve zorgen verbleven. Revalidanten klaarstomen voor een leven na corona is de doelstelling. Dit vraagt extra centen. Alleen zo kan Inkendaal haar rol ten dienste van de maatschappij blijven opnemen en garant blijven staan voor haar alom gewaardeerde expertise, betrokkenheid, warmmenselijkheid en creativiteit.

Daarom vragen we om te geven!

“Geven” om te zorgen dat onze medewerkers er blijven voor gaan. "Geven” om te zorgen dat de dromen van onze revalidanten gerealiseerd kunnen worden. "Geven” om te zorgen dat Inkendaal die maatschappelijke rol kan blijven waarmaken.

 

Jouw gift maakt in elk geval het verschil. Echt het verschil. Geef vandaag nog via rekeningnummer BE65 7341 8416 3296 en steek onze medewerkers en revalidanten een hart onder de riem. Op die manier kunnen we hoop, warmte en liefde blijven geven.

Help ons te blijven helpen.

Voor schenkingen van €40 en meer kunnen we jammer genoeg geen fiscale attesten uitschrijven.