U bevindt zich hier: Nieuws  >  Mag het een tinkeltje meer zijn? - What Matters to You-week

Mag het een tinkeltje meer zijn? - What Matters to You-week

08 mei 2018

Inkendaal neemt dit jaar deel aan de internationale What Matters to You-dag tijdens de week van 4 juni 2018. Zorgverleners en hun teams zetten zich op die dag extra in om oog en oor te hebben voor de kleine dingen die belangrijk zijn voor de mensen aan wie ze zorg verlenen, voor hun familie en/of omgeving.

Welke initiatieven onderneemt Inkendaal?

  • Gehospitaliseerde volwassenen: Inkendaal zal begin mei de wensen in kaart brengen aan de hand van wenskaartjes en zal per afdeling minstens één wens proberen te realiseren die zoveel mogelijk patiënten plezier doen in de week van 4 juni.
  • Gehospitaliseerde kinderen: spiegeltje, spiegeltje aan de wand… elke patiënt mag een “vriendenbladje” invullen zodat wij ze nog beter leren kennen en rekening kunnen houden met wat ze leuk vinden.
  • Ambulante kinderen: op 13 juni zal Kapitein Winokio onze kinderen verwennen met een optreden. En dat is nog niet alles: er zullen ijsjes worden aangeboden en een grimestand waar de kinderen zich kunnen laten omtoveren in één van hun favoriete personages.

Bovendien sluiten we de week af met een heus verwenweekend… waarbij we voor ieder wat “wils” voorzien.