U bevindt zich hier: Nieuws  >  We blikken terug op een fantastische Dag van de Zorg!

We blikken terug op een fantastische Dag van de Zorg!

20 mrt 2018

Zondag 18 maart 2018 zette revalidatieziekenhuis Inkendaal de deuren wagenwijd open voor het publiek ter gelegenheid van Dag van de Zorg. Minister Maggie De Block kwam zondagochtend de aftrap geven, samen met de crew van VTM en Ring TV. Ook zij maakten kennis met Inkendaal en zorgden voor een mooie start van deze Dag van de Zorg.

Het werd een leerrijke dag waarbij de bezoekers in de huid konden kruipen van een patiënt, ervaringsdeskundigen konden ontmoeten, een kijkje achter de schermen konden nemen en speciaal voor de kinderen was er een spannende zoektocht!

Graag willen we iedereen van harte danken: het Inkendaal team, onze vrijwilligers en alle bezoekers die langs kwamen! Het was fantastisch om te zien hoeveel interesse er was.Dankzij jullie werd het een geslaagde editie van Dag van de Zorg.

Bekijk de reportage van Ring TV.
Bekijk de reportage van VTM en maak kennis met mevrouw LEF.
Hip en trendy in een rolstoel? Bekijk zeker eens de webshop van mevrouw LEF.

Met een webshop vol innovatieve en vooral praktische textieltoepassingen en accessoires voor de ‘zittende medemens’ wil mevrouw LEF tonen dat je woorden als hip en trendy ook in één adem met rolstoel kunt noemen.