U bevindt zich hier: Bezoeker  >  Uw bezoek plannen

Uw bezoek plannen

Bezoekuren

In normale omstandigheden is bezoek van harte welkom, elke dag tussen 14u00 en 20u00 op weekdagen, tijdens de weekends en op feestdagen. Door de corona-maatregelen geldt er in het ziekenhuis een aangepaste bezoekregeling. U vindt via deze link de meest actuele informatie over onze bezoekmogelijkheden.

 

Om de rust en de verzorging van de revalidanten zo optimaal mogelijk te laten verlopen, vragen wij u de bezoekregeling van het ziekenhuis te respecteren. Bezoek ontvangen van familie en kennissen is zeer belangrijk voor de patiënt maar kan ook zeer vermoeiend zijn. Mogen wij u ook vragen om het recht op de privacy  van andere patiënten te respecteren.

Gelieve rekening te houden dat de therapieën van elke revalidant belangrijk zijn en dat het kan gebeuren dat er tijdens de bezoekuren (nooit na 17u00) therapieën en/of onderzoeken voorzien zijn. Deze hebben voorrang op het bezoek en wij vragen u om daar begrip voor te hebben. Wilt u zekerheid over het feit dat de patiënt tijdens uw bezoek niet wordt weggeroepen, informeer u dan op de verpleegeenheid of bij de hoofdtherapeut.

Flyer met uitleg over werking en reservatie Babbelbox Ziekenhuisbreed
Flyer met uitleg over werking en reservatie Babbelbox triage-eenheid
Cafetaria

De cafetaria van ons ziekenhuis bevindt zich op het gelijkvloers en is dagelijks open van 12u00 tot 19u00, mits zelfbediening. Buiten deze uren is er koffie, frisdrank en snoep verkrijgbaar aan de automaten die zich bevinden in de cafetaria.

Dit is geen publieke drankgelegenheid, maar maakt deel uit van de ziekenhuisdiensten. Mogen wij dan ook vragen aan familie en bezoekers overmatig alcoholgebruik te vermijden.

Revalidatiepark

Een prachtig domein met mooie natuur, wandelpaden en een vijver is de ideale plaats om tijdens de mooie dagen te genieten samen met de revalidant.

Ons revalidatiepark wordt in de toekomst ook de  groene plek  bij uitstek waar onze revalidanten, oud en jong, kunnen oefenen en spelen.  Zo leren ze zich buiten zelfstandig te beredderen door zich te voet, met hun krukken of in hun rolstoel te verplaatsen. Het park opent toegang tot de buitenwereld van onze revalidanten. De speeltoestellen op maat van de kinderen bieden de mogelijkheid voor elk kind met een beperking om naar hartenlust te spelen.

Lees meer over ons revalidatiepark.