U bevindt zich hier: Bezoeker  >  Uw bezoek plannen

Uw bezoek plannen

Bezoekuren

Bezoekers zijn dagelijks welkom:

  • Op weekdagen tussen 15u en 19u
  • Op weekend en feestdagen tussen 14u en 19u

In de patio en buiten gelden geen beperkingen op vlak van bezoekersaantallen.

In de patiëntenkamers geldt onderstaande regeling:

  • 1 persoonskamer: geen beperking van aantal bezoekers
  • 2- of meerpersoonskamer: maximum 2 bezoekers per revalidant

Uitzonderingen

  • Op afdelingen met een corona-uitbraak kan de stuurgroep afzonderlijke afspraken maken en die communiceren aan de revalidanten en familieleden.
  • Op een 2- of meerpersoonskamer kan een tijdelijke uitzondering gevraagd worden op het bezoekersaantal als de revalidant zich niet kan verplaatsen naar de patio

Om de rust en de verzorging van de revalidanten zo optimaal mogelijk te laten verlopen, vragen wij u de bezoekregeling van het ziekenhuis te respecteren. Bezoek ontvangen van familie en kennissen is zeer belangrijk voor de patiënt maar kan ook zeer vermoeiend zijn. Mogen wij u ook vragen om het recht op de privacy  van andere patiënten te respecteren.

Gelieve rekening te houden dat de therapieën van elke revalidant belangrijk zijn en dat het kan gebeuren dat er tijdens de bezoekuren (nooit na 17u00) therapieën en/of onderzoeken voorzien zijn. Deze hebben voorrang op het bezoek en wij vragen u om daar begrip voor te hebben. Wilt u zekerheid over het feit dat de patiënt tijdens uw bezoek niet wordt weggeroepen, informeer u dan op de verpleegeenheid of bij de hoofdtherapeut.

Bekijk onze flyer van de bezoekregeling vanaf 14/08/2023
Cafetaria

De cafetaria van ons ziekenhuis bevindt zich op het gelijkvloers en is dagelijks open van 12u00 tot 19u00, mits zelfbediening. Buiten deze uren is er koffie, frisdrank en snoep verkrijgbaar aan de automaten die zich bevinden in de cafetaria.

Dit is geen publieke drankgelegenheid, maar maakt deel uit van de ziekenhuisdiensten. Mogen wij dan ook vragen aan familie en bezoekers overmatig alcoholgebruik te vermijden.

Revalidatiepark

Een prachtig domein met mooie natuur, wandelpaden en een vijver is de ideale plaats om tijdens de mooie dagen te genieten samen met de revalidant.

Ons revalidatiepark wordt in de toekomst ook de  groene plek  bij uitstek waar onze revalidanten, oud en jong, kunnen oefenen en spelen.  Zo leren ze zich buiten zelfstandig te beredderen door zich te voet, met hun krukken of in hun rolstoel te verplaatsen. Het park opent toegang tot de buitenwereld van onze revalidanten. De speeltoestellen op maat van de kinderen bieden de mogelijkheid voor elk kind met een beperking om naar hartenlust te spelen.

Lees meer over ons revalidatiepark.
Ons ziekenhuis is een rookvrij ziekenhuis

Roken kan enkel op een beperkt aantal locaties, dit zowel voor onze revalidanten, bezoekers en personeel