Spelen in het ziekenhuis

Snoezelruimte en binnenkort een nieuwe snoezelbadkamer

Eigenlijk is snoezelen een schattig woord voor ontspannen, tot rust komen en het stimuleren van alle zintuigen

onze snoezelruimte:

Dit is een zaal met een leuke inrichting, waar je kan doen wat je zelf graag wenst. Je vindt er spelletjes, een spelconsole, een televisie en je kan er samen met andere kinderen of alleen genieten.

Eind 2021 onze nieuwe snoezelbadkamer:

In de snoezelbadkamer vind je leuke verlichting, aangename muziek en geur … en een bubbelbad. Alles samen zorgen deze dingen voor een aangename omgeving, zodat je je beter gaat voelen en even kan vergeten dat je in het ziekenhuis bent. Dit is de ideale plaats voor wanneer het even wat minder met je gaat

Onze huiskamer

De huiskamer is een leuke kamer waar je kan gaan knutselen, kleuren, een gezelschapsspel spelen met onze activiteitenbegeleidster. Zij zoekt speciaal met en voor jou een activiteit uit om plezier aan te beleven/

Therapeutische speeltuin

De therapeutische speeltuin is de plaats waar je je echt kan gaan uitleven. Er staan schommels, een evenwichtsparcours, een huis, een boot om mee te spelen. Je kan er ook zelf muziek maken of genieten van gekke spiegels. Op deze plaats staat spelen, bewegen en genieten centraal.

Kunst op de muren

In Inkendaal houden we van kunst op de muren. Ben je creatief, hou je van tekenen, schilderen of knutselen? Maak dan zeker een kunstwerkje en bezorg het ons. Wij zoeken een plaatsje uit voor jou zodat iedereen je kunstwerk kan bewonderen!

Bibliotheek

Inkendaal heeft een ganse bibliotheek met leuke kinderboeken. Je kan ze lenen om urenlang te lezen. Ook in onze grote patio staat een heuse boekenkast waar je vast iets leuks kan vinden

Evenementen

Een evenement is een speciale gebeurtenis zoals een feest. Ook bij Inkendaal vieren we af en toe eens feest en kunnen je familie en vrienden op bezoek komen.

Zo kwamen Kapitein Winokio en een leuke clown al enkele keren langs in ons ziekenhuis, maar we vieren ook carnaval of organiseren een pyjamadag en zoveel meer..

Woordzoeker
Heb je al zin om te spelen?

Kun jij alle verborgen (ziekenhuis)woorden vinden in onze woordzoeker?