U bevindt zich hier: Patient  >  Financiële informatie  >  Kostenraming

Kostenraming

Kostenraming algemeen

Een revalidatieproces is voor elke persoon verschillend, waardoor het moeilijk is om precies in te schatten hoe lang een patiënt dient te revalideren. 

Om u een kostenraming te geven van een revalidatietraject in Inkendaal, vindt u hieronder de richtprijzen voor één maand verblijf per Zorgprogramma, opgesplitst per statuut en volgens kamerkeuze.

De prijsramingen geven steeds een inschatting  weer waarbij het laagste bedrag overeenstemt met het bedrag van de laagste teruggevonden factuur en het hoogste bedrag overeenstemt met het bedrag van de hoogste teruggevonden factuur voor de bedoelde revalidatie. 

Voor  patiënten  zonder mutualiteit (niet verzekerd of privé verzekerd) geldt als minimum te hanteren richtprijs de 100% prijs per verpleegdag 481.94

Onze 4 zorgprogamma's

Het revalidatieziekenhuis Inkendaal heeft als doelstelling de levenskwaliteit en zelfredzaamheid van personen met complexe neurologische beperkingen te verbeteren. Daarvoor heeft het gespecialiseerde zorgprogramma’s ontwikkeld om de revalidanten een zo groot mogelijke functionele onafhankelijkheid te bieden. 

Het revalidatieziekenhuis Inkendaal biedt 4 zorgprogramma’s aan: Zorgprogramma NAH volwassenen, Zorgprogramma Chronisch neurologische aandoeningen volwassenen, Zorgprogramma Locomotorisch volwassenen, Zorgprogramma kinderrevalidatie.

Lees alles over ons revalidatie aanbod