U bevindt zich hier: Over inkendaal  >  Fondsenwerving  >  Steun ons

Steun ons

Revalidatieziekenhuis Inkendaal ontvangt middelen van de overheid voor de dagelijkse werking en de personeelskosten, maar voor vernieuwende initiatieven ten voordele van onze revalidanten gaan we zelf op zoek naar fondsen zodat we onze toekomstplannen en onze dromen kunnen waarmaken. 

Een gift of donatie

Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons steunen met een gift rechtstreeks op het rekeningnummer van Inkendaal BE25 7341 8422 0082

Een legaat

Een legaat is een eenvoudige manier om, in een testament, te bepalen dat goederen of een bedrag aan een erfgenaam of buitenstaander worden toegewezen. Wilt u een deel van uw erfenis nalaten aan Inkendaal, dan kan dit door tijdig een testament op te laten stellen door een notaris.

Bij het opmaken van een testament heeft u meerdere mogelijkheden, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bij een duolegaat zijn er twee begunstigden: een familielid of een andere persoon aan wie u een erfenis wil schenken én een goed doel, zoals vzw Revalidatieziekenhuis Inkendaal. Het duolegaat stelt de erfgenaam vrij van successierechten. Deze worden overgenomen door vzw Inkendaal, die een veel lager tarief betaalt.

Contacteer Hilde Laureyn voor meer informatie