Inkendaal revalidatieziekenhuis
Over Ziekenhuis Inkendaal
MISSIE

Revalidatieziekenhuis Inkendaal is een gespecialiseerd ziekenhuis dat zich richt tot patiŽnten met neurologische, locomotorische en cardio-pulmonaire aandoeningen. Het ziekenhuis beschikt over 178 bedden voor hospitalisatie, poliklinische en medisch-technische diensten en een dagziekenhuis voor de multidisciplinaire behandeling van volwassenen en kinderen. Bij de behandeling van kinderen werken wij samen met de ziekenhuisschool.


Missie Inkendaal


Het Inkendaal revalidatieziekenhuis is een onafhankelijke en†open gemeenschap met een interdisciplinaire†en individuele benadering van de patiŽnt en zijn familie.


In een†unieke omgeving omringen†gespecialiseerde†artsen, therapeuten, verplegend personeel en ziekenhuisstaf de patiŽnt met een gepersonaliseerd†zorgpakket, en stellen ze samen†realistische doelen voor het maximaliseren van†zijn†levenskwaliteit.


Inkendaal streeft bovendien naar een continue uitbouw van zijn†wetenschappelijke expertise†en is erkend als†referentiecentrum†voor verschillende revalidatiespecialisaties.


Waarden Inkendaal


Expert in revalidatie - Warmmenselijk - Betrokkenheid - Creatief

 
ZOEKEN
   
100 jaar ziekenhuis inkendaal 1909-2009
Ziekenhuis Inkendaal
Koninklijke Instelling v.z.w.

Inkendaalstraat 1
1602 Vlezenbeek
(Sint-Pieters-Leeuw)
Tel +32 (0)2 531 51 11
Fax +32 (0)2 532 43 08
Ondernemingsnr.: 0410.392.647
E-mail:
website: www.inkendaal.be
Inkendaal @ Facebook .Inkendaal @ Twitter .Inkendaal @ LinkedIn Blog Inkendaal