Inkendaal revalidatieziekenhuis
Algemeen
WELKOM

Welkom beste bezoeker,

Als expert in revalidatie richten wij ons op patiŽnten met ernstige locomotorische,†neurologische en†cardiopulmonaire aandoeningen. Wij werken†voor†gehospitaliseerde†en ambulante patiŽnten, zowel volwassenen als†kinderen. Voor deze laatsten beschikt het ziekenhuis over een eigen neuropediatrische afdeling en heeft het een aan het ziekenhuis verbonden ziekenhuisschool.

Daarnaast is†Revalidatieziekenhuis Inkendaal ook betrokken bij een aantal Riziv-conventies. Wij zijn erkend als†Referentiecentrum voor Autismespectrumstoornissen, Interuniversitair Referentiecentrum Cerebral Palsy,††Neuromusculair Referentiecentrum en AdemhalingsOndersteuning Thuis (AOT),† Wij zijn expertcentrum voor het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) als Multidisciplinair Team. We hebben een erkenning als expertisecentrum PVS (coma),†conventie NAH†en Conventie Mobiliteitshulpmiddelen.

Voor elke doelgroep staat in het ziekenhuis een gespecialiseerd multidisciplinair team klaar.Misschien heeft u al van ons ziekenhuis en de diverse revalidatieprogrammaís gehoord. Maar misschien zijn wij ook nieuw voor u.Wij willen u daarom graag wegwijs maken in ons ziekenhuis en ons aanbod.

 
ZOEKEN
   
100 jaar ziekenhuis inkendaal 1909-2009
Ziekenhuis Inkendaal
Koninklijke Instelling v.z.w.

Inkendaalstraat 1
1602 Vlezenbeek
(Sint-Pieters-Leeuw)
Tel +32 (0)2 531 51 11
Fax +32 (0)2 532 43 08
Ondernemingsnr.: 0410.392.647
E-mail:
website: www.inkendaal.be
Inkendaal @ Facebook .Inkendaal @ Twitter .Inkendaal @ LinkedIn Blog Inkendaal